Torp-2021

2021 kommer Sverige att bubbla av Torp, från nord till syd och öst till väst. Vår längtan är att Sverige ska fyllas av lokala mötesplatser, där de olika platsernas unika förutsättningar får sina tydliga uttryck, men där Grundstenarna i Torpkonferensen – d v s bön, andlig fördjupning, mission och den livsviktiga insamlingen till vårt gemensamma arbete i Sverige och i världen förenar oss.

Den 28 april kommer Torp till vår region, välkommen att vara med.

• Onsdag 28 april 19.00 – 20.30 Omstart
    Hur har vi som församlingar påverkats av pandemin vad har den gjort med oss? Hur kommer det bli när vi väl får börja samlas igen?

• Torsdag 29 april, 19.00 – 20.30 Sändande med Jesus som exempel
    Gud är den som korsar gränser. Allra tydligast blir det när han i Jesus Kristus föds som människa och delar våra villkor. När vi sänds på missionsuppdrag, är det möjligt för oss att följa hans exempel?

• Söndag 2 maj 11.00 Gudstjänst
    Gudstjänst med predikan av Lisa Fredlund, Pastor Östermalmskyrkan Kristianstad & Ledarutvecklare EFK:s Sverigeprogram. Tema: ”Tro och tålamod”. Insamling till EFK:s internationella arbete. Gudstjänsten hittar du HÄR.