Hagakyrkan Habo åker till Trysil på sportlovet

11-16 februari 2023

.:TRYSIL

Trysil har uppskattats av alla deltagare och räknas som ett av de bästa skidområdena i Norden, om inte det bästa. Här finns backar för dig som är helt ny på skidor eller åkt mycket. Är du nybörjare, så finns det ledare som åker med dig och lär dig åka.

.:BOENDE

Vi bor i Nybergsunds Samfunnshus, på madrasser på golvet. Det tar ca10 min med bussen till backen.

.:RESA

Vi åker turistbuss med yrkeschaufför. Avresa från Habo lördag morgon den 11 februari och hem torsdag 16 februari efter vår sista skiddag och landar i Habo sent torsdag kväll.

.:MAT

Vi har ett rutinerat gäng som ansvarar för att vi håller oss mätta under veckan. Vi äter frukost, tar med matsäck, chokladmjölk, kaffe eller te till backen, middag efter skidåkningen och kvällsmacka lite senare på kvällen.
Vi som läger hjälper till med förberedelse och disk

.:EN DAG PÅ LÄGRET

På morgnarna äter vi en rejäl frukost för att sedan ta bussen till backen. Där åker vi skidor i en välpistad skidanläggning. Alla samlas på ett gemensamt ställe för inräkning och avstämning vid lunch, äter medhavd lunchmacka och på eftermiddagen tar vi oss tillbaka till Nybergsund med bussen. Där fortsätter dagen med dusch, gemenskap, middag, lek, smågrupper, kvällsmöten, kiosk, kvällsmacka och riktigt gött häng!

 

.:LEDARE

Vi är ett gäng ledare i olika åldrar som genom hela veckan finns med deltagarna.
Detta är människor som älskar kombinationen skidåkning och hänga med ungdomar och vi kommer göra allt vi kan för att alla ska trivas och må bra.

.:FÖR VEM?

Du som är född -09 eller tidigare är välkommen att följa med! Vi kommer ha vissa samlingar separat för högstadie- och gymnasiedeltagare. Man behöver inte tillhöra någon kyrka, alla är välkomna!

.:KOSTNAD

Ungdom <=17år 3675:- Vuxen 18år => 3900:-

I priset ingår resa, boende på madrasser på golvet, mat och liftkort. Det som tillkommer är mat på resan dit och hem samt om du vill hyra skidutrustning.

Varje deltagare tar med en brödlimpa som bidrag som samlas in på morgonen innan avfärd.

Är ekonomin ett hinder, så hör av dig till oss så finns det bidrag att söka.

.:ANMÄLAN

Du anmäler dig via ett formulär på vår hemsida hagakyrkanhabo.se/trysil

Du är anmäld och har en plats på lägret när anmälningsformulär är ifyllt och inskickat, samt att anmälningsavgiften på 500:- är betald.

Swish: 123 160 5617

Bg: 5232-0447

Märk Swish eller inbetalning med “Trysil23 och Namn på deltagare”

Sista anmälan: söndag 8/1 2023

INFO-MÖTE

Torsdagen den 26 januari kl.19.00-20.00 i Haga Norra, kommer det vara ett informationsmöte för både föräldrar & deltagare. Då kan du få mer info, ställa frågor och möta ledare som ska med.

.:KONTAKTA OSS

Vi ser fram emot att just du vill följa med!

Vid frågor hör av dig till:

Peter Bernhardsson
072-741 15 11

Välkommen med!

Lägret fullt

Vid anmälan hamnar du på väntelistan.