.:LÄNK TILL ANMÄLAN

Här hittar du anmälan –>

Hagakyrkan Habo åker till Trysil på sportlovet, 12-17 februari 2022

Vi bor i Vestby samfundshus 20 min från backen på madrasser.

Trysil är ett skidområde för dig som är ny på skidor eller åkt mycket. Dagarna besår av att vi åker till backen där vi åker, äter lunch åker lite till och på eftermiddagen tar oss tillbaka till huset där vi samlas för lek, smågrupper och kvällsmöten där vi sjunger lovsång och för undervisning & har riktigt gött häng!

.:VEM?

Du som är född -08 eller tidigare är välkommen att haka på! Du behöver inte tillhöra någon kyrka, alla är välkomna! ⛄️

.:KOSTNAD

Ungdom <=17år 3650:-

Vuxen 18år => 3975:-

I kostnaden är resa, boende, mat och liftkort inkluderat. Det som tillkommer är mat på resan dit och hem samt om du vill hyra skidutrustning.

Är ekonomi ett hinder, så hör av dig till oss så finns det bidrag att söka.

.:MAT

Vi har ett grymt gäng som ansvarar för att vi håller oss mätta under veckan.
Vi som läger hjälper till med förberedelse och disk samt att alla tar med en brödlimpa som bidrag.

.:ANMÄLAN

Du anmäler dig via ett formulär på vår hemsida hagakyrkanhabo.se/trysil

Du får en bekräftelse på att du har en plats och då betalar in en anmälningsavgift, detta sker löpande.

.:FÄRD

Vi åker en buss från Habo lördag den 12 februari, har vår första skiddag söndag och åker hem torsdag 17 februari efter vår sista skiddag och landar i Habo sent på kvällen.

.:LEDARE

Vi är ett gäng ledare i olika åldrar som genom hela veckan finns med ungdomarna.
Detta är människor som älskar kombinationen skidåkning och hänga med ungdomar,
som kommer göra allt för att alla ska trivas och må bra.

.:INFOMÖTE

Torsdagen den 27 januari 19.00 -20.00 i Hagakyrkan Södra kommer det vara ett informationsmöte för
föräldrar & ungdomar, för er som vill få mer info och möta ledare som ska med.

.:COVID-19

Just nu är Jönköpings län klassat som ”orange” enligt de norska reglerna,
vilket innebär (grön eller orange) att smittfrekvensen anses vara så låg
att det inte finns något krav på vaccinationsbevis för någon.
Det är alltså just nu fritt för oss alla att åka in i Norge.

Om smittspridningen i Jönköpings län ökar och vi skulle klassas som ”rött” län innan vår avresa,
så är kravet från Norge att alla över 18 år, deltagare som ledare, ska kunna uppvisa ett
Vaccinationsbevis på att man är fullvaccinerad,två sprutor eller har haft covid inom sex månader före avresa).

För deltagare under 18 år är det fortsatt fri inresa.
Vad gäller för vår resa till Norge?
Orange:
Det vi som ansvariga för lägret sätter upp som krav, är att man avresedag är fullt frisk och symptomfri.
Har man haft konstaterad covid gäller att man ska vara fulltfrisk och symptomfri i minst 48 timmar innan avresedagen.

Det allmänna hälsotillståndet avgör.

Röd:
Har man haft konstaterad covid gäller att man ska vara fullt frisk och symptomfri i minst 48 timmar innan avresedagen.

Samt att alla över 18 år, deltagare som ledare, kan uppvisa vaccinationsbevis – du hittar det på länken: https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/

Det allmänna hälsotillståndet avgör.

MEN, detta kan komma att ändras från norsk sida, så vi följer utvecklingen noga och
så fort vi får kunskap om förändringar meddelar vi anmälda deltagare.

.:KONTAKTA OSS

Tillsammans är vi ett stort gäng ledare som följer med från församling och gör denna vecka möjlig.
Vi ser så mycket framemot att just du vill följa med!

Vid fler frågor hör av dig till:

Hanna Rosén

Peter Bernhardsson